Bodega Mauricio Lorca Poetico Malbec 0.75L 14.5%
144,90 lei
cu TVA In stoc - Livrare rapida
Culoare
An
Tara
Cantitate

Bodega Mauricio Lorca Poetico Malbec 2015 

Crama se mândrește cu cea mai recentă tehnologie în producerea vinurilor de cea mai înaltă calitate: rezervoare de oțel inoxidabil de mică capacitate și depozite de ciment, fiecare cu controale independente de temperatură, permit o monitorizare specifică și detaliată a fiecăruia dintre vinurile noastre. Învechirea are loc în butoaie de stejar francez și american. 

Note de degustare: Recoltare manuală în cutii de 18 kg. Între lunile Martie și Aprilie, efectuându-se o selecție atentă a strugurilor. Învechit timp de 12 luni în butoaie de stejar francez (90%) și stejar american (10%). La vedere prezintă un roșu purpuriu elegant și intens. Este un Malbec delicat și complex, cu un final foarte plăcut. Are un potențial de învechire de 10 ani. Se decantează timp de o oră înainte de a se bea. 

Nas: La nas afișează un flux aromatic care dezvăluie imediat beneficiile soiului, mai ales datorită notelor sale fructate, deși sunt apreciate și câteva note de condimente și mentă.

Gust: Gustul său este plăcut, observând o structură și un echilibru foarte bun. Din nou, notele fructate ies în evidență. 

Asociere culinară: Ideal de savurat cu preparate din carne roșie friptă și afumată, pește bine condimentat, legume la grătar, tocănițe, plăcinte și paste cu sosuri intense. La deserturi se poate combina foarte bine cu preparate pe bază de ciocolată. 

Temperatura de servire: Pentru acest vin este între 16º și 18º Celsius. 

7798103160228

Fisa tehnica

Tip bautura
Vin sec
Tip vin
Monosepaj
Soi Strugure
Malbec
Crama
Mauricio Lorca
Regiune
Mendoza
Alcool
14.5 %
Volum Sticla
0.75L
Asocieri culinare
Carne rosie

Referinte specifice

Reviews

Nici un comentariu pentru moment

Adauga un comentariu

Bodega Mauricio Lorca Poetico Malbec 0.75L 14.5%

Adauga un comentariu