

Producție: 2600 sticle (Ediție Limitată)
Maturare: Struguri 100% Fetească Neagră, culeși târziu și maturați 12 luni în barrique-uri noi de stejar românesc.
Note de degustare: Strugurii de Fetească Neagră au fost culeși manual la final de Septembrie. Vin de culoare roșu rubiniu închis, corp plin, taninuri expresive și mature, aciditate foarte bine integrată și post-gust fructat.
Nas: Note de fructe negre de pădure coapte, prune și pământ.
Gust: Aromă de gem de prune, condimente dulci, piele și tabacco.
Asociere culinară: Indicate sunt mâncărurile bazate pe carne roșie. De exemplu: vită la cuptor, gulaș de porc mistreț, rață la cuptor etc. Dar, din fericire pentru unii consumatori, Feteasca Neagră este o plăcere și asociată cu deserturi precum mere coapte, mousse de ciocolată neagră sau lava cake.
Temperatură de servire: 16-18 grade Celsius
Nici un comentariu pentru moment