• Nou
Crama DeMatei Rezerva Roșu 0.75L 14.5%
224,90 lei
cu TVA In stoc - Livrare rapida
Culoare
An
Tara
Cantitate

Crama DeMatei Rezerva Roșu | Vin cu denumire de origine controlată | DOC Dealu Mare | România 

,,Patima după Matei este iubirea infinită pentru natură și viețuitoarele acestui loc, pentru tradiții și rosturi, pentru fiecare parcelă pe care o îngrijim cu migală. Patima după Matei reflectă relația dintre pământul pe care îl lucrăm zilnic și strugurii care iau forma și esența acestui loc." 

Ediție limitată: 1700 sticle

Un asamblaj-semnatura zonei din Dealu Mare, este un omagiu adus terroir-ului binecuvântat de la Zorești. Este produsul celor mai expresive recolte din Merlot, Cabernet Sauvignon și Fetească Neagră. Strugurii au fost culeși manual și selecționați atent din cele mai bune parcele. A urmat desciorchinarea și sortarea pe masa optică. După macerarea timp de 15-20 zile, a urmat fermentația alcoolică controlată constant și menținută la 27-28 °C. După fermentația malolactică, a urmat maturarea în barrique de stejar timp de 12 luni.

Nas: Un cupaj ce oferă complexitatea unui nas parfumat, catifelat, echilibrat, cu nuanțe dulci de o subtilitate elegantă. Acest vin emană personalitate și naturalețe. 

Gust: Vizual, cucerește de la o primă privire cu nuanțe accentuate de rubiniu, ce se desăvârsesc în arome coapte de fructe de pădure, cireșe amare și nuanțe lemnoase. Oferă complexitatea gustului îmbinând taninii și volumele de alcool cu armonia unui post-gust fin și îndelungat. 

Asocieri culinare: Carne roșie, miel, brânzeturi ușor maturate, friptură de porc sau miel la grătar, ușor condimentat. 

Temperatură de servire: 16-18 grade Celsius. 

5941982017363

Fisa tehnica

Tip bautura
Vin sec
Tip vin
Cupaj
Soi Strugure
Cabernet Sauvignon
Feteasca Neagra
Merlot
Crama
Crama DeMatei
Regiune
Muntenia Podgoria Dealu Mare
Alcool
14.5%
Volum Sticla
0.75L
Asocieri culinare
Vanat

Referinte specifice

Reviews

Nici un comentariu pentru moment

Adauga un comentariu

Crama DeMatei Rezerva Roșu 0.75L 14.5%

Adauga un comentariu