

PRODUS CU GARANTIE SGR
Enrique Foster impreuna cu partenerul si vinificatorul Mauricio Lorca au construit o crama de ultima generatie unde sunt produse vinurile lor de top. Crama este situata in Perdriel, orasul Mendoza, in inima celei mai importante zone viticole din Mendoza. Din anul 2008, Mauricio impreuna cu o echipa dedicata de profesionisti produc vinuri premium pentru toate etichetele Foster si Lorca. Crama a fost conceputa pentru a produce vinuri argentiniene cu caracter puternic, vinuri care reflecta terroir-ul argentinian, subliniind acele calitati care nu sunt intalnite in alte parti ale lumii. Aceasta crama da dovada ca oricand se pot depasi obiectivele, visand, invatand, inovand si fiind mereu in miscare. Este rezultatul pasiunii pentru vin si al convingerii ca cea mai buna fuziune se realizeaza impartasind aceleasi idei si obiective. Crama se mandreste cu cea mai recenta tehnologie de inalta calitate in producerea vinurilor: rezervoare de otel inoxidabil de mica capacitate si depozite de ciment, fiecare controlate dar totodata sustin interesul pentru conservarea mediului deoarece vinurile sunt inspirate din natura.
Elementele climatice și geografice se reunesc pentru a oferi o excelentă maturare și concentrare a fructelor dezvoltând culori, arome și texturi, rezultând vinuri de culoare profundă și bogată. Combinația de altitudine ridicată, soluri aluvionare , irigații provenite din Munții Anzi, toate sunt favorabile creșterii strugurilor de calitate a cramei Mauricio Lorca.
Note de degustare: Opalo este o gama uimitoare de vinuri a lui Mauricio in care butoiul de stejar nu joaca nici un rol. Acest vin este obtinut 100% din strugurii Malbec de pe viile podgoriei Vista Flores din Valea Uco, Mendoza, un vin care reflecta toata puritatea solului din regiune. Prezinta o culoare rosu rubinie si o consistenta si intensitate aparte.
Nas: Buchetul dezvaluie un caracter floral cu note de violete, mure, prune si piper negru.
Gust: este plin si rotund cu structura si lungime excelente, are tanini foarte moi si delicati, aciditate bine echilibrata de aromele de fructe rosii suculente si accente de ienupar. Postgust lung,echilibrat si savuros.
Asociere culinară: Savurați-l cu carne de vită, miel sau branzeturi maturate.
Temperatura de servire: 18-20 grade.
Nici un comentariu pentru moment