

PRODUS CU GARANTIE SGR
Maturare: Recoltarea se face manual, la momentul optim de maturitate. Fiecare soi de struguri a fost fermentat și macerat separat cu pielițele proprii timp de 15-20 zile la o temperatură controlată nu mai mare de 28ºC. Vinul este maturat în butoaie de stejar american timp de 4 luni.
Note de degustare: Vinul este de culoare roșie profundă, cu reflexii purpurii, se remarcă datorită aromelor sale intense de fructe roșii și fructe negre coapte, este plăcut și cremos.
Nas: Note subtile de pâine prăjită, vanilie, scorțișoară, fructe negre (afine, coacăze negre, prune coapte) și roșii (coacăze roșii, merișoare).
Gust: Este fructat și aromat pe palat, cărnos, cu taninuri ferme și coapte. Gustul amintește de vanilie și scorțișoară.
Asociere culinară: Merge foarte bine alături de carnea de porc, de vițel, de vită și de asemenea alături de pește, brânză tare și semi-întărită, tocănițe și chiar și salate.
Temperatură de servire: 14-18 grade Celsius
Nici un comentariu pentru moment