

Note de degustare: Un Cabernet care s-a adaptat excelent terroir-ului din Dealu Mare si care isi etaleaza cu multa gratie tipicitatea soiului prin note elegante si puternice de fructe negre si scortisoara. Strugurii sunt culesi manual mai tarziu si vinificati in vase de beton. Jumatate din cantitatea mustului a fost fermentata malolictic in baricuri din stejar frantuzesc si roamnesc si maturat 12-14 luni. Are un potential de invechire de minimum 10 ani in conditii optime de pastrare.
Nas: Nuanţe bogate de coacaze negre, visine, mure, afine si scortisoara.
Gust: Gust elegant si intens care dezvaluie arome de fructe negre, fructe rosii, ciocolata neagra si condimente.
Asociere culinară: Vinul se potriveşte perfect cu preparate pe bază de carne roşie şi sos condimentat sau brânzeturi maturate.
Temperatură de servire: 15-16 grade Celsius
Nici un comentariu pentru moment