Sarica Niculițel Princeps Quintessence Reserva | Vin cu denumire de origine controlată, cules la maturitate deplină | DOC-CMD Dobrogea | România
Această colecție de vinuri, obținută din strugurii celor mai bune plantații, vinificate și maturate cu răbdare în butoaie de lemn din cea mai bună calitate, reprezintă vârful de gamă pentru brandul Caii de la Letea.
Aspect: Roșu-rubiniu.
Nas: Un cupaj expresiv, cu arome de fructe de pădure presărate cu vanilie proaspătă, dăruite de maturarea în butoaie din stejar în crama Sarica Niculițel.
Gust: Ușor robust, dominat de tanini moi, șlefuiți, și tanini rustici cu o remenescență puternică.
Asociere culinară: Câteva minute de aerare și este pregătit pentru o masă cu preparate din carne albă, carne roșie - de vită, cu sos și tocană de iepure.
Temperatură de servire: 16-18 grade Celsius.
Fisa tehnica
- Tip bautura
- Vin sec
- Tip vin
- Cupaj
- Soi Strugure
- Cabernet Franc
Cabernet Sauvignon
Feteasca Neagra
Merlot
Petit Verdot - Crama
- Sarica Niculițel
- Regiune
- Dobrogea, Dealul Niculițelului
- Alcool
- 14%
- Volum Sticla
- 0.75L
- Asocieri culinare
- Carne rosie
Referinte specifice
Nici un comentariu pentru moment