Journey's End Vineyards Merlot 0.75L 14,5%
109,90 lei
cu TVA In stoc - Livrare rapida
Culoare
An
Tara
Cantitate
Journey's End Vineyards Merlot | Stellenbosch, Africa de Sud

Crama Journey' s End a fost fondata in anul 1996 de catre familia Gabb in renumita regiune viticola Stellenbosch din Africa de Sud, unde detine peste 20 ha de podgorii superbe, aflate pe soluri de granit descompus vechi de 350 milioane de ani, fiiind unul dintre cele mai prestigioaase terroir-uri ale Africii de Sud. Pe langa terrroir, podgoriile cramei au o priveliste fantastica si beneficiaza de vanturi racoritoare de sud-este, cunoscute sub numele de "Cape Doctor" care vin dinspre Oceanul Atlantic. De vinificare se ocupa enologul Leon Esterhuizen care este adeptul minimelor interventii asupra strugurilor, lasand terroir-ul sa ocupe primul loc in fiecare din vinurile cramei. Aceasta filosofie include si macerarea carbonica, fermentarea si invechirea in amfore si cuve de beton, adaugand astfel un aer complex si elegant vinurilor clasice si un echilibru absolut fermecator.

Note de degustare: Acest Merlot super catifelat reprezinta cu maiestrie regiunea Stellenbosch, unde enologul Leon a reusit sa il vinifice prin metode indraznete, rezultand un vin surprinzator, cu o culoare rubinie stralucitoare si plin de arome. Strugurii au fost culesi dimineata devreme de langa o padure de eucalipt care are o influenta subtila asupra profilului aromatic al vinului si care promite un potential bun de invechire.

Nas: Se deschide frumos cu un parfum de nucsoara, vanilie, piper alb si note de violete.

Gust:  Gust elegant, savuros si catifelat cu structura densa, reaminteste de aromele de coacaze negre, zmeura si accente intense de violete, la care se adauga miresmele echilibrate de la butoiul de stejar francez unde a stat 16 luni, urmate de tanini foarte fini si bine echilibrati. 

Asociere culinară:  Se asociaza perfect cu vita, carnuri imbracate in crusta de condimente, fripturi de miel sau branzeturi moi.

Temperatură de servire: 16-18 grade Celsius

5037713006758

Fisa tehnica

Tip bautura
Vin sec
Tip vin
Monosepaj
Soi Strugure
Merlot
Crama
Journey's End Vineyards
Regiune
Stellenbosch
Alcool
14.5 %
Volum Sticla
0.75L

Referinte specifice

Reviews

Nici un comentariu pentru moment

Adauga un comentariu

Journey's End Vineyards Merlot 0.75L 14,5%

Adauga un comentariu