1000 De Chipuri Fetească Neagră 0.75L 15.5%
54,54 lei
In stoc - Livrare rapida
Culoare
An
Tara
Cantitate

De ce vinurile 1000 de Chipuri ?

"Într-o lume a vinului plină de chateau-uri , domenii și alte nume celebre noi suntem niște chipuri, pentru unii anonime, pentru cei care ne cunosc probabil niște inconștienți , care nu vor să producă milioane de sticle ci fericire pe chipul câtorva oameni."

1000 de Chipuri Fetească Neagră | Vin cu denumire de origine controlată, cules târziu | DOC-CT Dealu Mare (Fințești, Valea Orbilor)

Note de degustare:  Vin de culoare roșie intensă cu nuanțe rubinii, tanini echilibrați, corp consistent cu o aciditate potrivită și gust complex de fructe negre.

Se recomandă decantarea minim 30 de minute și servirea lui într-un pahar supradimensionat (ex: Super 800 sau Magnifico), oferindu-i astfel vinului posibilitatea de aerisire pentru a te bucura din plin de componentele și aromele de care dispune.

Nas: Notele olfactive sunt fructate (coacăze, mure, prune uscate, vișine negre) și condimentate (vanilie, coajă de pâine prăjită, piele).

Gust: Pe palatin se resimt aromele fructelor amintite în nas, cât și o textură catifelată, complexă. Finalul este unul proaspăt și lung.

Asociere culinară: Indicate sunt mâncărurile bazate pe carne roșie. De exemplu: vită la cuptor, gulaș de porc mistreț, rață la cuptor etc. Dar, din fericire pentru unii consumatori, Feteasca Neagră este o plăcere și asociată cu deserturi precum mere coapte, mousse de ciocolată neagră sau lava cake.

Temperatură de servire: 16-18 grade Celsius

2000000013848

Fisa tehnica

Tip bautura
Vin sec
Tip vin
Monosepaj
Soi Strugure
Feteasca Neagra
Crama
1000 de Chipuri
Regiune
Muntenia Podgoria Dealu Mare
Alcool
15.5%
Volum Sticla
0.75L

Referinte specifice

Reviews

Nici un comentariu pentru moment

Adauga un comentariu

1000 De Chipuri Fetească Neagră 0.75L 15.5%

Adauga un comentariu