Clos Galena Moments del Montsant 0.75L 14.5%
59,99 lei
cu TVA In stoc - Livrare rapida
Culoare
An
Tara
Cantitate

Clos Galena Moments del Montsant 2019 | Vin cu denumire de origine calificată | DO Montsant, Spania

Clos Galena este visul devenit realitate al fondatorului său Miguel Pérez, care a crezut ferm în potențialul ecologic al viței de vie Priorat și și-a început proiectul în 1999. Filosofia cramei a căutat încă de la începuturi să surprindă esența teritoriului în cel mai fidel mod posibil, cu scopul de a produce vinuri de înaltă calitate, unice și deosebite. Vinuri care trezesc toate simțurile într-un peisaj care trăiește în jurul spiritualității importante pe care o emană Priorat. 

Note de degustare: Strugurii provin din mai multe parcele, reprezentând un cumul de terroir-uri și soluri diferite. Fiecare soi este fermentat individual în tancuri de inox, iar blend-ul (38% GARNACHA , 21% CARIÑENA, 26% SYRAH, 15% CABERNET SAUVIGNON) se face înainte de maturarea pentru 6 luni în butoaie de stejar francez și american. 

Nas: Vin de culoare intensă și strălucitoare, la nas prezintă un echilibru bun între arome de vanilie și fructe coapte roșii, completate de lemn dulce și condimente.  

Gust: În gură ies în evidență notele de fructe roșii și se apreciază caracterul său mătăsos și moliciunea taninurilor sale. 

Asociere culinară: Se recomandă asocierea cu carne roșie, tocănițe din vită și vânat și brânzeturi maturate și cu mucegai nobil. 

Temperatură de servire: 16-18 grade Celsius. 

8437006680806

Fisa tehnica

Tip bautura
Vin sec
Tip vin
Cupaj
Soi Strugure
Cabernet Sauvignon
Carinena
Garnacha
Syrah/Shiraz
Crama
Clos Galena
Regiune
DO Montsant
Alcool
14.5%
Volum Sticla
0.75L
Asocieri culinare
Carne rosie

Referinte specifice

Reviews

Nici un comentariu pentru moment

Adauga un comentariu

Clos Galena Moments del Montsant 0.75L 14.5%

Adauga un comentariu