• Nou
Bodega Staphyle Vastago De Gea Malbec 0.75L 13,5%
50,34 lei
In stoc - Livrare rapida
Culoare
An
Tara
Cantitate
Bodega Staphyle Vastago de Gea Malbec  | Mendoza, Argentina

Fiecare dintre vinurile noastre este excepțional de unice, deoarece sunt concepute într-un proces artizanal și îngrijite în fiecare proces prin care trec. Secretul este ascuns în locația privilegiată a podgoriilor, care permite strugurilor să se maturizeze fără a pierde prospețimea și vioiciunea, atribute care se regasesc în fiecare sticlă de Bodega Staphyle .

Note de degustare: Un Malbec tanar, de culoare rubiniu cu reflexii violet, invechit 30% in butoaie de stejar francez si 70% in tancuri de inox, urmat de un proces de imbatranire de 6 luni in sticla. Vinul aduce laolalta toate carcteristicile terroirului, combinand altitudinea podgoriei cu amplasarea geografica, solul cu sedimente de nisip si pietris, gestionarea umiditatii si controlul randamentului, care ofera vinului eleganta si rafinament.

Nas: Buchet cu arome complexe de cirese si prune uscate.

Gust: Gust complex si natural tipic soiului, care dezvalui note de fructe rosii coapte, cirese si prune, urmate. Are o structura delicata si suculenta, urmata de tanini moi si o nota subtila de vanilie care se termina intr-un final lung si delicat.

Asociere culinară: Preparate din carne de vita, porc, pui si branzeturi maturate.

Temperatură de servire: 15-18 grade Celsius

7798124700014

Fisa tehnica

Tip bautura
Vin sec
Tip vin
Monosepaj
Soi Strugure
Malbec
Crama
Bodega Staphyle
Regiune
Mendoza
Alcool
13.5%
Volum Sticla
0.75L

Referinte specifice

Reviews

Nici un comentariu pentru moment

Adauga un comentariu

Bodega Staphyle Vastago De Gea Malbec 0.75L 13,5%

Adauga un comentariu