Domaine Chante Bise Cote du Rhone 0.75L 15%
94,90 lei
cu TVA In stoc - Livrare rapida
Culoare
An
Tara
Cantitate
Domaine Chante Bise Cotes du Rhone Villages Suze la Rousse | AOC Cotes du Rhone Villages 

Domaine Chante Bise este situat in prestigioasa regiune viticola din Valea Rhonului, mai exact Suze la Rousse. Este o poveste de familie sustinuta de o legenda frumoasa unde in 2019, Valerie Rousselle si cei doi copii ai sai au achizitionat aceasta podgorie si au inceput agricultura ecologica in intreaga proprietate. Podgoria cuprinde 46 ha plantate cu soiurile rosii Syrah, Mourvedre, Carignan, Cabernet Sauvignon si Grenache si 2 soiuri albe. Vinurile sunt fermentate in mod natural folosind drojdii indigene si vinificate in cuve de beton si cuve de inox.

Note de degustare: Un blend emblematic din soiurile Mourvedre, Grenache Noir si Syrah culesi tarziu pentru o mai buna maturitate din regiunea organica Suze la Rousse. Recoltarea strugurilor se face manual, urmata de fermentarea controlata cu drojdii indigene si  invechit timp de 12 pana la 16 luni in cuve mici de beton si in butoaie vechi de la 5 pana la 10 ani. Este un vin nefiltrat care are o culoare rubinie profunda cu reflexii negre care reflecta cu strictete caracteristicile terroir-ului.

Nas: Buchetul subtil cu note de fructe de padure rosii zemoase cu accente mentolate.

Gust: Vinul are un gust rotund si matasos care dezvaluie arome de cirerse negre, fructe negre de padure si condimente care se resimt si in postgustul elegant si plin cu tanini moi si expresivi, plini de arome.

Asociere culinară:  Se asociaza perfect cu preparate din vita, branzeturi maturate, miel si pui la cuptor.

Temperatură de servire: 16-18 grade Celsius.

2000000016221

Fisa tehnica

Tip bautura
Vin sec
Tip vin
Cupaj
Soi Strugure
Grenache
Mourvedre
Syrah/Shiraz
Crama
Domaine Chante Bise
Regiune
Cotes du Rhone
Alcool
15%
Volum Sticla
0.75L

Referinte specifice

Reviews

Nici un comentariu pentru moment

Adauga un comentariu

Domaine Chante Bise Cote du Rhone 0.75L 15%

Adauga un comentariu