- Nou

L Hospitalet De Gazin Pomerol | Franta
Note de degustare : Punctul de plecare pentru vinul de primă clasă și minunat de puternic L'Hospitalet de Gazin Pomerol cuvée de la Château Gazin sunt strugurii Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon și Merlot. În Bordeaux, viile care produc strugurii pentru acest vin cresc pe soluri argiloase. Atunci când sunt perfect coapte, strugurii pentru L'Hospitalet de Gazin Pomerol sunt recoltați exclusiv manual, fără a se folosi utilaje grosiere și mai puțin selective. După recoltarea manuală, strugurii sunt transportați rapid la casa de presare. Aici sunt selectați și zdrobiți cu grijă. Fermentarea are loc apoi în beton, la temperaturi controlate. Fermentarea este urmată de maturarea pe drojdie fină timp de câteva luni înainte ca vinul să fie în cele din urmă îmbuteliat.
Nas : Primul nas al vinului L'Hospitalet de Gazin Pomerol dezvăluie note de mure și prune. Componentelor fructate ale buchetului li se alătură nuanțe și mai fructate-balsamice.
Gust : În palat, L'Hospitalet de Gazin Pomerol de la Château Gazin se deschide plăcut de sec, ager și aromat. În palat, acest vin roșu puternic se caracterizează printr-o textură incredibil de densă. Finalul acestui vin roșu foarte matur din regiunea viticolă Bordeaux, mai exact Pomerol, este impresionant prin persistența sa remarcabilă. Finalul este, de asemenea, însoțit de note minerale provenite de la solurile dominate de argilă.
Asociere culinara : Este perfect ca acompaniament pentru ardei umpluți, ragu de miel cu năut și smochine uscate sau pui înăbușit în vin roșu.
Temperatura de servire : Acest vin franțuzesc se savurează cel mai bine la o temperatură de 15 - 18°C.
Nici un comentariu pentru moment