• Nou
Crama DeMatei Patima Cabernet Sauvignon Single Vineyard 0.75L 14.5%
149,90 lei
cu TVA In stoc - Livrare rapida

Culoare
An
Tara
Cantitate

Crama DeMatei Patima Cabernet Sauvignon Single Vineyard | Vin cu denumire deorigine controlată, cules la maturitate deplină | DOC-CMD Dealu Mare | România 

,,Patima după Matei este iubirea infinită pentru natură și viețuitoarele acestui loc, pentru tradiții și rosturi, pentru fiecare parcelă pe care o îngrijim cu migală. Patima după Matei reflectă relația dintre pământul pe care îl lucrăm zilnic și strugurii care iau forma și esența acestui loc." 

Note de degustare :Acest cabernet este recoltat de pe Dealul Zorilor. Vita de vie are o vârsta intre 40 si 50 de ani iar producția este de circa 3000 kg/ha. Culesul este strict manual ,fermentația malo-lactica are loc in butoaiele de stejar in care vinul își va desăvârși evoluția pentru o perioada de un an si jumătate. Mare parte din baricuri sunt din stejar francez dar se mai folosesc si românești si italiene.

Este un vin roșu rubiniu cu nuanțe adânci de granat. Intrigă prin fructe, fascinează cu notele sale picante, surprinde cu o dulceață vag insinuată. Este plin de arome fructate care amintesc de prune, cireșe si afine. De asemenea, oferă note de cacao și nuanțe picante de piper negru, scorțișoară si anason .
Gustul său este aromat, vegetal, învăluitor delicat în gură, lăsând un post gust de fructe supra coapte, absolut plăcut. Vinul pe care poate ne-am dori cu toții să-l bem pentru a ne entuziasma la fiecare înghițitură.
Se recomanda oxigenare cu 2 ore inainte , temperatura de servire 16-18 C in pahare balon, preparate culinare de structura importanta steak-uri , brasato , Tournedos Rossini sau trufe de ciocolata belgiana.

Nas: Fructe supracoapte, magiun

Gust: ciocolată amară, gust aromat, vegetal

Asociere culinară: Recomandăm servirea alături de preparate ca: steak de vită, preparate tradiționale românești din carne de miel și porc.
Temperatură de servire: 14-16 grade Celsius.
5941982017554

Fisa tehnica

Tip bautura
Vin sec
Tip vin
Monosepaj
Soi Strugure
Cabernet Sauvignon
Regiune
Muntenia Podgoria Dealu Mare
Alcool
14.5 %
Volum Sticla
0.75L
Asocieri culinare
Carne rosie
Garantie SGR
Nu

Referinte specifice

Reviews

Nici un comentariu pentru moment

Adauga un comentariu

Crama DeMatei Patima Cabernet Sauvignon Single Vineyard 0.75L 14.5%

Adauga un comentariu