• Nou
Italia Conte Di Campiano Primitivo Di Manduria 0.75L 14.5%
74,90 lei
cu TVA Stoc epuizat - Indisponibil momentan


Culoare
An
Tara
Cantitate

Italia Conte Di Campiano Primitivo Di Manduria


Note de degustare : Acest vin roșu de la Conte di Campiano, obținut din struguri Primitivo 100% culeși manual, este produs folosind fermentarea tradițională prin macerare, în care se pune accent pe o temperatură controlată în rezervoare de oțel inoxidabil și pe pomparea regulată timp de două săptămâni. Acest lucru permite ca extracția aromelor să fie ridicată la un nivel cu totul nou. În cele din urmă, Primitivo di Manduria DOC de la Conte di Campiano se maturează timp de încă 4-6 luni în barrique de stejar.

Nas: Primul nas al acestui vin puternic din regiunea de top Manduria din Puglia impresionează cu cireșe coapte, prune suculente, prune și smochine uscate, câteva sultane și alte fructe coapte și parțial uscate. Nuanțe de scorțișoară, lemn de santal și puțină vanilie completează buchetul vinului Conte di Campiano Primitivo di Manduria.

Gust : În palat, Primitivo di Manduria DOC de la Conte di Campiano încântă cu un corp cărnos, taninuri mătăsoase și dulceață fină de extract, care este contrastată de o aciditate foarte vie și proaspătă. În general, un Primitivo incredibil de puternic, care surprinde perfect esența vinurilor roșii din Apulia în pahar și în palat, cu un final minunat de lung și delicat picant.

Asocieri culinare : Acest vin roșu apulian din Manduria este un acompaniament minunat pentru mâncăruri savuroase cu paste, antipasti bogate sau mâncăruri puternice și picante de gulaș.

Temperatură de servire : 16 grade 

8003295006834

Fisa tehnica

Tip bautura
Vin sec
Tip vin
Monosepaj
Crama
Conte Di Campiano
Alcool
14.5 %
Volum Sticla
0.75L
Asocieri culinare
Carne rosie
Garantie SGR
Nu

Referinte specifice

Reviews

Nici un comentariu pentru moment

Adauga un comentariu

Italia Conte Di Campiano Primitivo Di Manduria 0.75L 14.5%


Adauga un comentariu