• Nou
Crama DeMatei Migala Cuvee 25 Roșu 0.75L 14.5% SGR
60,40 lei
cu TVA In stoc - Livrare rapida

PRODUS CU GARANȚIE SGR

Culoare
An
Tara
Cantitate

Crama DeMatei Migala Cuvee 25 Roșu | Vin cu denumire de origine controlată, cules la maturitate deplină | DOC-CMD Dealu Mare | România 

,,Patima după Matei este iubirea infinită pentru natură și viețuitoarele acestui loc, pentru tradiții și rosturi, pentru fiecare parcelă pe care o îngrijim cu migală. Patima după Matei reflectă relația dintre pământul pe care îl lucrăm zilnic și strugurii care iau forma și esența acestui loc." 

Crama DeMatei se află în zona de est a marii regiuni viticole Dealu Mare și oferă o gamă de vinuri de calitate superioră, produse cu tehnologia modernă după lunga tradiție a vinificatorilor locali. Din soiurile diverse de viță de vie, cultivată pe dealurile satului Zorești, din județul Buzău, vine și gama de vinuri Migala, cu acest cuvée 25 roșu din anul 2019, realizat excepțional din soiurile Fetească Neagră, Merlot și Cabernet Sauvignon. Cupajul este unul maturat jumătate în butoaie noi, jumătate în butoaie la a doua și a treia folosire. 

Aspect: Roșu-rubiniu, închis. 

Nas: Arome intense de fructe roșii cu notă pământie, ce aduce o impresie olfactivă naturală și echilibrată. 

Gust: Pe papile se deschide prin aromele de coacăze răscoapte, zdrobite și dulceață de prune. O notă delicată de cedru sugerează contactul cu lemnul în scurt răgaz de maturare. 

Asociere culinară: Un vin pentru mesele cu preparate din carne de vânat, fripturi la cuptor, tochitură moldovenească și cozonac la desert. 

Temperatură de servire: 14-16 grade Celsius. 

5941982062387

Fisa tehnica

Tip bautura
Vin sec
Tip vin
Cupaj
Soi Strugure
Cabernet Sauvignon
Feteasca Neagra
Merlot
Crama
Crama DeMatei
Regiune
Muntenia Podgoria Dealu Mare
Alcool
14.5%
Volum Sticla
0.75L
Asocieri culinare
Carne rosie

Referinte specifice

Reviews

Nici un comentariu pentru moment

Adauga un comentariu

Crama DeMatei Migala Cuvee 25 Roșu 0.75L 14.5% SGR

PRODUS CU GARANȚIE SGR

Adauga un comentariu