Casa Silva S 7 Carmenere 0.75 14%
249,90 lei
cu TVA In stoc - Livrare rapida
Culoare
An
Tara
Cantitate

Casa Silva S 7 Carmenere | Valle de Colchagua, Chile

Vinia Casa Silva este o afacere 100% de familie, care cauta sa transmita lumii si generatiilor viitoare, mandria radacinilor sale si respectul pentru natura si oamenii sai. Vinia Casa Silva s-a nascut in 1997, in urma unei vechi dorinte a familiei de a proiecta intr-o sticla de vin, dragostea si afectiunea unei familii pentru pamantul lor, Valea Colchagua. Este cea mai veche crama din Colchagua dar cu toate acestea, sub fatada sa istorica si traditionala, se ascunde una dintre cele mai moderne crame din Chile. Valea Colchagua este situata in centrul tarii, si este un pionier in promovarea denumirii de origine si prima regiune care si-a creat propria emblema " Drumul Vinului".

Mario Geisse, Director Tehnic și Vinificator al Viña Casa Silva, comentează „ acest vin este rezultatul unor ani îndelungați de muncă, identificând diferențele și caracterul pe care strugurii diferitelor blocuri de Carmenere din Fundo de Los Lingue le oferă. S7 este un vin care exprimă tot potențialul unui adevărat Terroir de Carmenere, care generează vinuri generoase, intense, picante și complexe, dar în același timp taninuri moi și catifelate.”

Maturare: 80% maturare în butoaie de stejar francez, 20% în butoaie din oțel inoxidabil timp de 12 luni și 4-5 luni maturare în sticlă înainte de comercializare.

Note de degustare: Un vin plin, de culoare roșu violet intens, născut la poalele Munților Anzi în Valea Colchagua. Acest loc este renumit pentru producerea unora dintre cele mai bune Carmenere din lume. Nascut in podgoria Los Lingue, acest Carmenere are caracteristicile fiecarei vite de vie si combinatoe de clima si sol de care este nevoie pentru a produce struguri la acest nivel de calitate. Numele sau corespunde microterroir-ului S7 iar rezultatul este un vin matur dar proaspat fara a negrlija caracteristicile terroir-ului sau.

Nas: Dezvoltă arome plăcute de coacăze negre coapte, prune negre, tutun, piper și tente ușor mentolate 

Gust: Are o aciditate medie-ridicată, taninuri fine și un gust plăcut de fructe negre și condimente dulci. Finalul este lung și picant, creând un echilibru perfect de arome.

Asociere culinară: Se recomandă asocierea cu carnea roșie condimentată și mai ales cu preparatele de miel. 

Temperatură de servire: 16-18 grade Celsius

7804454006006

Fisa tehnica

Tip bautura
Vin sec
Tip vin
Monosepaj
Soi Strugure
Carmenere
Crama
Casa Silva
Regiune
Valle De Colchagua
Alcool
14 %
Volum Sticla
0.75 litri
Asocieri culinare
Carne rosie

Referinte specifice

Reviews

Nici un comentariu pentru moment

Adauga un comentariu

Casa Silva S 7 Carmenere 0.75 14%

Adauga un comentariu