CATLEYA EPOPEE CABERNET FRANC 0.75 L 13.5%
124,90 lei
cu TVA In stoc - Livrare rapida
Culoare
An
Tara
Cantitate

CATLEYA EPOPEE CABERNET FRANC 0.75 L  13.5%| Vin cu Denumire de Origine Controlata cu Struguri Culesi la maturitate Deplina | DOC-CMD Mehedinti 

Domeniul Catleya este situat in Corcova, un mic stat din regiunea Oltenia din Romania. Corcova are o istorie nemaipomenita, ce incepe din perioada Belle Epoque, cand printul francofil, de origine romana, Anton Bibescu, marele scriitor Marcel Proust si prietenii acestora degustau la paris vinurile din acest lod mitic. Ulterior, Bibescu impreuna cu agronomul francez Sauget au decis sa-si extinda via pe cele mai deosebite dealuri din Corcova. 

Datorita faptului ca evoca atat frumusetea, cat si placerea timpului regasit, parfumul imbatator al florilor si al vitei de vie, Catleya lui Proust reflecta perfect experienta simtita in momentul in care savurati un vin din aceasta gama. 

Note de degustare: Fiind maturat in butoaie de stejar romanesc timp de 18 luni acest vin are o aroma predominanta de fructe rosii si o culoare deosebita de rosu-granat, intens. 

Nas: are un buchet impresionant de fructe rosii, dintre care se remarca prunele, ciresele dar si lemnul dulce sau condimentele afumate

Gust: maturarea in butoaie de stejar da vinului o structura eleganta, complexa, in care se imbina perfect aromele de fructe rosii si condimente, completate de tanini foarte bine definiti.  Acest vin are un post-gust lung si delicat. 

Asociere culinara: carne de vita, carne de vanat, miel si chiar paste cu ciuperci. 

Temperatura de servire:  16-18 grade celsius. 

6426733000300

Fisa tehnica

Tip bautura
Vin sec
Tip vin
Monosepaj
Soi Strugure
Cabernet Franc
Crama
Corcova
Regiune
DOC- Mehedinti
Alcool
13.5 %
Volum Sticla
0.75 litri

Referinte specifice

Reviews

Nici un comentariu pentru moment

Adauga un comentariu

CATLEYA EPOPEE CABERNET FRANC 0.75 L 13.5%

Adauga un comentariu