Emiliana GE Organic 0.75L 14.6%
369,90 lei
cu TVA In stoc - Livrare rapida
Culoare
An
Tara
Cantitate

Vinia Emiliana GE Organic | Valle de Colchagua, Chile

"Toate vinurile noastre organice sunt produse pastrand echilibrul natural al vietii si contribuind la mentinerea mediului pentru viitor."

Emiliana este unul dintre cele mai interesanti si pionierii din Chile in vinificatia organica si biodinamica din lume. Din 1998, aceasta crama chiliana produce vinuri premiate din aproape 1000 de hectare de podgorii gestionate organic si biodinamic cum sunt Casablanca, Maipo, Cachapoal, Colchagua si Limari, avand ca obiectiv ferm crearea vinurilor de cea inalta calitate, cu mare crespect pentru natura si oameni. Vinurile inovatoare si naturale sunt facute cu mare grija si atentie, iar rezultatele sunt inspirationale. Cu certificarea Demeter si Fairtrade, crama in mod constant cauta sa-si diminueze impactul asupra mediului, avand deja implementate solutii de energie solara si reciclarea a 100% din produsele organice pentru utilizarea in podgorie. Crama Emiliana detine titlul de cea mai mare crama ecologica din lume.

Maturare: 16 luni maturat in barrique frantuzesc.

Note de degustare: Ge este un asamblaj intre soiurile Syrah 53%, Carmenere 36% si Cabernet Sauvignon11%,anad o culoare roșu intens rubin, cu nuanțe albăstrui si reprezentant in totalitate terroir-ul puternic al regiunii Colchagua, printr-o personalitate puternica si plina de surprize.

Nas: Nasul are un echilibru frumos intre fructele negre coapte si prune si o atingere delicata de trufe, vanilie si condimente.

Gust: Un vin complet integrat, cu un ansamblu captivant de arome amestecate. Se evidentiaza prin complexitate, structura si eleganta, toate dezvaluiearome de fructe coapte bogate, note de lemn dulce si condimente rezultate de la invechirea in butoiul de stejar francez. Are o aciditate vibranta care ii confera suculenta, tanini fermi dar eleganti si un final lung si persistent.

Asociere culinară: Acest vin structurat și puternic, este ideal cu preparate intense și gustoase, cum ar fi friptura de porc, confit de mistreț și tocană de miel. 

Temperatură de servire: 16-18 grade Celsius

7804320232584

Fisa tehnica

Tip bautura
Vin sec
Tip vin
Cupaj
Soi Strugure
Cabernet Sauvignon
Carmenere
Syrah/Shiraz
Crama
Crama Emiliana
Regiune
Valle De Colchagua
Alcool
14.6%
Volum Sticla
0.75L

Referinte specifice

Reviews

Nici un comentariu pentru moment

Adauga un comentariu

Emiliana GE Organic 0.75L 14.6%

Adauga un comentariu