- Nou
Calura Rosso|2022| Tenuta Giustini| IGP|Puglia, San Giorgio Ionico, Italia
Uscarea strugurilor pe viță de vie timp de 15-20 de zile prin tăierea pedunculului pentru a evita trecerea sevei. Macerare si fermentare alcoolica timp de 8 zile cu drojdii selectate la o temperatura controlata de 24-26°C. Maturat timp de 3 luni in butoaie de stejar francez.
Culoare roșu rubiniu intens. Note de fructe coapte, dulceata de capsuni si mure invelite in note de cacao si tutun. Plin și armonios la palat, cu un final învăluitor.
Nas: Note de fructe coapte , dulceata de capsuni , cacao si tutun
Gust: Plin și armonios la palat cu un final învăluitor.
Asociere culinară: Carne friptă și preparate din vânat.
Temperatură de servire: 16-18 grade Celsius.
Fisa tehnica
- Tip bautura
- Vin sec
- Tip vin
- Cupaj
- Soi Strugure
- Negroamaro
Primitivo
Susumaniello - Crama
- Tenuta Giustini
- Regiune
- San Giorgio, Ionico
- Alcool
- 14.5%
- Volum Sticla
- 0.75 litri
- Asocieri culinare
- Carne rosie
- Garantie SGR
- Nu
Referinte specifice
Nici un comentariu pentru moment