• Nou
Recaș La Stejari Cabernet Sauvignon 0.75L 14%
329,90 lei
cu TVA In stoc - Livrare rapida
Culoare
An
Tara
Cantitate

Recaș La Stejari Cabernet Sauvignon | Vin cu denumire de origine controlată și protejată | DOC | CMD 

Note de degustare: Vinul se deschide olfactiv cu arome pure si intense de cirese, coacaze si fragute coapte. In al doilea plan distingem note proaspete de salvie, condimente dulci, nucsoara si trufa neagra. Gusativ, vinul ne surpinde prin profunzime. Taninurile bine inegrate ii confera un corp ferm, dar bine echilibrat prin densitatea fructuluisi alcoolul bine integrat. Un Cabernet Sauvignon pur-sange cu un post gust lung, pretabil pentru invechire de minim 10 ani.

Nas: arome pure si intense de cirese, coacaze si fragute coapte. In al doilea plan distingem note proaspete de salvie, condimente dulci, nucsoara si trufe neagre.

Gust: este profund, profunzime cu taninuri bine integrate care ii conferă un corp ferm, dar bine echilibrat prin densitatea fructului si alcoolul bine integrat.

Asocieri culinare : Antricot de vita maturatla gratar, Rata salbatica, Berbecut. Branzeturi maturate tari 18-24 de luni - Comte, Gruyere, Parmezan. Tarte sarate si deseturi pe baza de ciocolata neagra si condimente dulci.

Temperatură de servire : 16 grade 

5942084507240

Fisa tehnica

Tip bautura
Vin sec
Tip vin
Monosepaj
Soi Strugure
Cabernet Sauvignon
Crama
Recas
Regiune
Banat Podgoria Banatului
Alcool
14 %
Volum Sticla
0.75L
Asocieri culinare
Carne rosie

Referinte specifice

Reviews

Nici un comentariu pentru moment

Adauga un comentariu

Recaș La Stejari Cabernet Sauvignon 0.75L 14%

Adauga un comentariu