Recaș La Stejari Cabernet Sauvignon | Vin cu denumire de origine controlată și protejată | DOC | CMD
Note de degustare: Vinul se deschide olfactiv cu arome pure si intense de cirese, coacaze si fragute coapte. In al doilea plan distingem note proaspete de salvie, condimente dulci, nucsoara si trufa neagra. Gusativ, vinul ne surpinde prin profunzime. Taninurile bine inegrate ii confera un corp ferm, dar bine echilibrat prin densitatea fructuluisi alcoolul bine integrat. Un Cabernet Sauvignon pur-sange cu un post gust lung, pretabil pentru invechire de minim 10 ani.
Nas: arome pure si intense de cirese, coacaze si fragute coapte. In al doilea plan distingem note proaspete de salvie, condimente dulci, nucsoara si trufe neagre.
Gust: este profund, profunzime cu taninuri bine integrate care ii conferă un corp ferm, dar bine echilibrat prin densitatea fructului si alcoolul bine integrat.
Asocieri culinare : Antricot de vita maturatla gratar, Rata salbatica, Berbecut. Branzeturi maturate tari 18-24 de luni - Comte, Gruyere, Parmezan. Tarte sarate si deseturi pe baza de ciocolata neagra si condimente dulci.
Temperatură de servire : 16 grade
Fisa tehnica
- Tip bautura
- Vin sec
- Tip vin
- Monosepaj
- Soi Strugure
- Cabernet Sauvignon
- Crama
- Recas
- Regiune
- Banat Podgoria Banatului
- Alcool
- 14 %
- Volum Sticla
- 0.75L
- Asocieri culinare
- Carne rosie
Referinte specifice
Nici un comentariu pentru moment