

Note de degustare: Vinurile cramei sunt rezultatul excelent al combinari mai multor selectii de strugurii din acelasi soi din diferite podgorii de la diferite altitudini pentru a dezvolta game bogate si variate de arome. Strugurii sunt macerati 5 zile la rece, apoi fermentati pentru 26 zile urmate de alte 24 zile de post macerare. Vinul este maturat pentru 12-14 luni in butoaie de stejar frantuzesc.
Nas: Mirosul exprima arome intense de fructe negre si rosii bine coapte, acompaniate de note delicate de violete, lavanda si vanilie.
Gust: Gustul bogat si concentrat cu note de de afine mure si accente de condimente dulci si piele. Finalul lung este caracterizat de o aciditate vie, tanini matasosi bine integrati si mineralitate pietroasa.
Asociere culinară: Se recomandă asocierea cu carne rosie, paste, miel,mezeluri fine, vita si branzeturi fine.
Temperatură de servire: 14-16 grade Celsius
Nici un comentariu pentru moment