• Nou
Liliac Cuvee Antonia 0.75L 13% SGR
60,40 lei
cu TVA In stoc - Livrare rapida

PRODUS CU GARANTIE SGR

Culoare
An
Tara
Cantitate

Liliac | Sauvignion Blanc, Chardonnay, Neuburger, Muscat Ottonel| Vin cu denumire de origine controlata cules la maturitate deplina| DOC- CMD|Lechinta, Romania

Liliac, crama din Batoș, județul Mureș, a lansat recent cel mai nou sortiment de vin din portofoliul său, Cuvée Antonia. Noul sortiment este un cupaj din patru soiuri de struguri: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Neuburger și Muscat Ottonel. Din noul cupaj, ce va fi disponibil exclusiv în HoReCa, au fost îmbuteliate 25.000 de sticle.

Potrivit reprezentanților cramei, vinul este inspirat de numele Antoniei Beck, nepoata lui Alfred Michael Beck, fondatorul cramei, și reprezintă simbioza între terroir-ul distinct și tehnica modernă – un vin nou din lumea veche. Strugurii sunt culeși manual și prelucrați cu aceeași grijă cu care au fost vegheați până la maturare.

Cuvée Antonia este un cupaj din patru soiuri de struguri: Chardonnay (55%), Sauvignon Blanc (25%), Neuburger (16%) și Muscat Ottonel (4%), fiind un vin echilibrat, cu arome pronunțate și gust plăcut, fructat. Buchetul are arome intense de mere și pere coapte, piersici, fructe exotice, banane, mango și eucalipt.

Noul Cuvée Antonia este un vin expresiv, floral, mineral, bine structurat, cu o prospețime și fructuozitate specifice terroir-ului de Lechința. Este un vin prietenos, ușor de înțeles, care poate fi savurat cu plăcere în orice context”, spune Ghislain Moritz, Head of Production la Liliac.

Nas: Buchet bogat, cu structură armonioasă, care combină frumos note de flori de soc, citrice şi arome exotice. 

Gust: Proaspăt şi catifelat, compus din arome tropicale, citrice şi florale, cu influenţe vegetale spre final. 

Asociere culinară: Vinul este un aperitiv excelent, însă se potriveşte foarte bine şi cu preparate mediteraneene pe bază de peşte sau fructe de mare, precum şi mâncăruri din bucătăria asiatică. 

Temperatură de servire: 8-10 grade Celsius

5941977901806

Fisa tehnica

Tip bautura
Vin sec
Soi Strugure
Chardonnay
Muscat Ottonel
Neuburger
Crama
Liliac
Alcool
13 %
Volum Sticla
0.75 litri
Garantie SGR
Da

Referinte specifice

Reviews

Nici un comentariu pentru moment

Adauga un comentariu

Liliac Cuvee Antonia 0.75L 13% SGR

PRODUS CU GARANTIE SGR

Adauga un comentariu