Bodega Mauricio Lorca Grand Opalo Blend 0.75L 14.4%
229,90 lei
cu TVA In stoc - Livrare rapida
Culoare
An
Tara
Cantitate

Mauricio Lorca Grand Opalo Blend l  Valle de Uco - Mendoza, Argentina

Spaniolul Enrique Foster impreuna cu partenerul si vinificatorul Mauricio Lorca au construit o crama de ultima generatie unde sunt produse vinurile lor de top. Crama este situata in Perdriel, orasul Mendoza, in inima celei mai importante zone viticole din Mendoza. Din anul 2008, Mauricio impreuna cu o echipa dedicata de profesionisti produc vinuri premium pentru toate etichetele Foster si Lorca. Crama a fost conceputa pentru a produce vinuri argentiniene cu caracter puternic, vinuri care reflecta terroir-ul argentinian, subliniind acele calitati care nu sunt intalnite in alte parti ale lumii. Aceasta crama da dovada ca oricand se pot depasi oviectivele, visand, invatand, inovand si fiind mereu in miscare. Este rezultatul pasiunii pentru vin si al convingerii ca cea mai buna fuziune se realizeaza impartasind aceleasi idei si obiective. Crama se mandreste cu cea mai recenta tehnologie de inalta calitate in producerea vinurilor: rezervoare de otel inoxidabil de mica capacitate si depozite de ciment, fiecare controlate dar totodata sustin interesul pentru conservarea mediului deoarece vinurile sunt inspirate din natura.

Elementele climatice și geografice se reunesc pentru a oferi o excelentă maturare și concentrare a fructelor dezvoltând culori, arome și texturi, rezultând vinuri de culoare profundă și bogată. Combinația de altitudine ridicată, soluri aluvionare , irigații provenite din Munții Anzi, toate sunt favorabile creșterii strugurilor de calitate a cramei Mauricio Lorca.

Note de degustare: Opalo este o gama uimitoare de vinuri a lui Mauricio Lorca in care butoiul de stejar nu joaca nici un rol. Acest vin este obtinut dintr-un blend din strugurii Malbec, Syrah si Petit Verdot de pe viile  podgoriei Vista Flores din Valea Uco, Mendoza, un vin fantastic de complex, care reprezinta o combinatie foarte reusita de dulceata subtila cu catacteristicile elegante ale Malbecului si puterea Syrah-ului si al Petit Verdot-ului.

Nas: Buchetul dezvaluie o explozie de fructe rosii amestecate cu note de condimente si piele.

Gust: Are un gust distinct cu profunzime si eleganta, fiind caracterizat de aromele de fructe rosiii coapte, structura puternica si aciditate medie. Postgustul este lung, elegant si incredibil de complex. 

Asociere culinară:  Savurați-l cu carne rosie, vita, paste, orez, branzeturi cu aroma puternica.

Temperatura de servire: 18-20 grade.

7798103161263

Fisa tehnica

Tip bautura
Vin sec
Tip vin
Cupaj
Soi Strugure
Malbec
Petit Verdot
Syrah/Shiraz
Crama
Mauricio Lorca
Regiune
Valle De Uco
Alcool
14.4%
Volum Sticla
0.75L

Referinte specifice

Reviews

Nici un comentariu pentru moment

Adauga un comentariu

Bodega Mauricio Lorca Grand Opalo Blend 0.75L 14.4%

Adauga un comentariu