

Pentru noi, cei care astazi ne bucuram cand degustam aceasta sticla de vin, poate nu conteaza cine este autorul, cine munceste via, cui a apartinut acel pamant.
In semn de respect am hotarat ca fiecare vin sa poarte numele si chipul persoanei de la care noi am achizitionat acel pamant.
Note de degustare: Vin alb corpolent, culoare galben pai, aciditate echilibrată ce conferă un final lung și delicat cu note florale usoare.
Nas: Floral, note puternice de flori de soc, persica si fructe albe.
Gust: Usor mineral si fin, aromă intensă de pere, flori de vara, salcam, cu acidiate medie si post gust mediu spre lung urmat de note aromate.
Asociere culinară: Se recomandă asocierea cu pește, fructe de mare (crustacee: creveți, homari, crabi, languste; moluște: scoici, midii, melci, calamari, sepii, caracatițe), paste, brânzeturi, salate proaspete și aperitive reci.
Temperatură de servire: 10 grade Celsius
Nici un comentariu pentru moment