Domeniul Bogdan - Cuvee Experience Rose 0.75l 12,5%
70,40 lei
cu TVA Stoc epuizat - Indisponibil momentan
Culoare
An
Tara
Cantitate

Domeniul Bogdan - Cuvee Experience Rose l  D.O.C. Murfatlar 

"Am pornit la drum în anul 2011, când am plantat viile noastre care se întind pe 154 ha situate în Dobrogea, tinutul dintre Dunare si Marea Neagra, în cunoscuta podgorie Murfatlar D.O.C., în apropiere de satul Peștera. 
Apoi au urmat calatorii de studiu in lumea fascinanta a vinului, din care am invățat că secretul unui vin foarte bun îl reprezintă strugurii de foarte bună calitate.
De aici si alegerea noastră a fost de a cultiva întreaga suprafață după principiile agriculturii biodinamice – știința forțelor de viață, sistemul de cultură cu cea mai accentuată abordare holistică, aceasta fiind și viziunea noastră privind viitorul agriculturii, către o hrană sănătoasă. Astfel a luat ființă prima fermă viticolă biodinamică din România."

Cuvee Experience reprezintă o interpretare unică a cupajării, diferită de la an la an. Fiecare vin oferă note clasice, complexitate și armonie între soiuri.  Anul acesta avem plăcerea de a cunoaşte un vin delicat, cu o culoare roz pal splendidă, care explorează îndeaproape calităţile strugurilor Merlot şi Pinot Noir culeşi din podgorii certificate organic, localizate în regiunea Murfatlar. 

Nas:  întâlnim arome de arome de cireșe, rodie și un iz de bujor. 

Gust: citric, în care regăsim pulpă de portocale roșii, mere roșii și un ușor trandafir sălbatic pe final.

 Asociere culinara: Cuvee Experience Rose este un aperitiv desăvârşit, proaspăt şi savuros, care însoţeşte însă la fel de bine şi creveţi, paella cu fructe de mare sau brânzeturi de capră. 

Temperatura de servire: răciţi vinul la 7-9 grade Celsius înainte de servire, pentru a-i da ocazia să îşi etaleze pe deplin calităţile aromatice cu care a fost înzestrat.

5941980301396

Fisa tehnica

Tip bautura
Vin sec
Tip vin
Cupaj
Soi Strugure
Cabernet Sauvignon
Feteasca Neagra
Crama
Domeniul Bogdan
Alcool
12.5 %
Volum Sticla
0.75L

Referinte specifice

Reviews

Nici un comentariu pentru moment

Adauga un comentariu

Domeniul Bogdan - Cuvee Experience Rose 0.75l 12,5%

Adauga un comentariu