Purcari Nocturne Rose 0.75L 13.5%
69,90 lei
cu TVA In stoc - Livrare rapida
Culoare
An
Tara
Cantitate

Purcari Nocturne Rose 2022

Fondat în 1827 Château Purcari reprezintă unul dintre cele mai valoroase și renumite domenii ale Europei de Est. Vinurile din Purcari au fost servite la Curțile Regale din Europa încă de acum 150 de ani.

Prima medalie de aur a fost acordată vinurilor din Purcari în 1878, la Expoziția Mondială de la Paris, când experții francezi au fost profund impresionați de aroma bogată și culoarea intensă a sortimentului Negru de Purcari, care a depășit vinurile din Bordeaux. 

Nocturne Rose este obținut din Cabernet Sauvignon, Merlot și Rară Neagră. Strugurii sunt culeși manual în răcoarea nopții și vinificați prin metoda tradițională. După apusul soarelui atmosfera rece păstrează în struguri aroma bogată, intensitatea și zahărul natural ce va contribui la fermentarea alcoolică și dezvoltarea unui buchet elegant.

Aspect: Roz- somon, strălucitor.

Nas: Parfum din fructe de pădure și citrice.

Gust: Arome proaspete de caise, piersici și coacăze negre se așază pe papile cu o persistență oferită de cele trei soiuri roșii. Textura aduce și o aciditate mare, cu note remanente de citrice.

Asociere culinară: Nocturne Rose este o alegere foarte bună la mesele cu aperitive (mezeluri uscate), salate, preparate din carne albă, inclusiv pește și fructe de mare.

Temperatură de servire: 8 - 10°C.

4840472020276

Fisa tehnica

Tip bautura
Vin sec
Tip vin
Cupaj
Soi Strugure
Cabernet Sauvignon
Merlot
Rara Neagra
Crama
Purcari
Regiune
Stefan Voda
Alcool
13.5%
Volum Sticla
0.75L

Referinte specifice

Reviews

Nici un comentariu pentru moment

Adauga un comentariu

Purcari Nocturne Rose 0.75L 13.5%

Adauga un comentariu