• Nou
Cognac Lheraud Cuvee 20 Ans 0.7L 43%
499,90 lei
cu TVA In stoc - Livrare rapida
Vechime
Tara
Cantitate

Cognac Lheraud Cuvee 20 Ans Renaissance

Cognacul Lheraud Cuvée 20 Ans Renaissance este un deliciu de calitate premium din categoria XO, care oferă un raport calitate-preț excepțional pentru un produs de acest calibru. Cognac Lheraud, administrat de către familie, excelează în producerea de produse la un înalt nivel de calitate, în mod tradițional, care a fost transmis din generație în generație. Dacă nu ați descoperit încă această casă de produție, atunci acest cognac este o alegere excelentă pentru a începe. 

Istoria familiei Lhéraud datează din 1680 când Alexandre Lhéraud, stabilit în Petite Champagne, a plantat viță de vie în grădina sa. Vor urma Victor, Jean, Pierre, Eugène, Rémy și în cele din urmă Guy, care au contribuit împreună cu soția sa Andrée și fiul lor Laurent la transformarea Lhéraud într-un brand recunoscut la nivel mondial. 

Cuvée 20 este un amestec de eaux-de-vie maturate timp de douăzeci de ani în butoaie de stejar din Limousin și Tronçais. 

Nas: Acest coniac este plin de note bogate de vanilie, fructe uscate, scorțișoară și citrice. 

Gust: Viile se întind pe 85 de hectare plantate cu Ugni Blanc, Colombard și Folle Blanche, răspândite pe două dintre cele șase cru-uri de coniac, în principal Petite Champagne. Aduce rotunjime și note de violetă, în timp ce Grande Champagne oferă o mare complexitate, iar nisipul Fin Bois dă prospețime și nas. Coniacul Lhéraud este bogat în această diversitate. 

Finish: Final condimentat, de piper negru. 

3558270000055

Fisa tehnica

Tip bautura
Cognac
Tip vin
Cupaj
Brand
Lheraud Cognac
Regiune
Petite et Grande Champagne
Alcool
43%
Volum Sticla
0.7L

Referinte specifice

Reviews

Nici un comentariu pentru moment

Adauga un comentariu

Cognac Lheraud Cuvee 20 Ans 0.7L 43%

Adauga un comentariu