Cognac Deau Millesime 1999 0.7L 46,4%
2.249,90 lei
cu TVA In stoc - Livrare rapida
Vechime
Tara
Cantitate
Cognac Deau Millesime 1999 | Cognac, Franța

 Deau Cognac este o poveste de familie care incepe in anul 1685, in timpul regelui Ludovic al XIV-lea, cand Louis Deau se stabileste in regiunea viticola Charente si descopera arta cognacului. Astazi Veronique Bru Legaret si fiul sau Lorand Legaret administreaza destinul marcii Deau chiar in inima regiunii Cognac si sunt mandrii sa va faca sa descoperiti un univers in care frumosul, exceptionalul si unicul se intalnesc si pot creea o emotie abosluta.

Deau Cognac este inspirat de echilibru dintre lux si natura care se caracterizeaza si se reflecta in eleganta gamei sale. Aici toti se dedica creatiei coniacurilor de exceptie dar si artei franceze de a trai frumos fiecare clipa. Emblema familiei este "Grifonul", gardianul simbolic al comorii naturii, fiind protectorul nobil al vitei de vie si al elixirului de aur pastrat in beciuri.

Distileria detine 12 alambicuri de cupru , langa vechile pivnite in care pretioasele eaux-de-vie din colectie sunt imbatranite in peste 2000 de butoaie de stejar .

Un cognac cu un look care aduce impreuna traditia si design-ul contemporan minimalist, dar in acelasi timp se dovedeste a fi o licoare fabuloasa cu caracter unic produs in editie limitata. Cognacul este obtinut prin selectia celor mai bune de eux-de-vie pentru a fi amestecate, ce provin din regiunile Grande Champagne si Petit Champagne, maturate pentru o perioada indelungata in butoaie de stejar limousin pentru a desavarsi un caracter complex si perfect echilibrat.

Nas:  Buchet bine conturat cu note intense de flori de iris, floare de portocala si caprifoi si adieri fine de condimente aromate.

Gust: Gustul este de o mare eleganta, foarte bogat in arome perfect armonizate, care aduc in prim plan cateva note de unt si caise uscate alaturi de impresii de tutun, cafea si condimente uscate. Finish prelung cu accente delicate si aromate.

3281461451137

Fisa tehnica

Tip bautura
Cognac
Brand
Deau
Alcool
46%
Volum Sticla
0.7L

Referinte specifice

Reviews

Nici un comentariu pentru moment

Adauga un comentariu

Cognac Deau Millesime 1999 0.7L 46,4%

Adauga un comentariu