Cognac Hine Vintage 1992 0.7L 40%
2.400,00 lei
cu TVA In stoc - Livrare rapida
Vechime
Tara
Cantitate

HINE Vintage Cognac 1992 | Grande Champagne | Franța 

Eleganța Premier Cru de la Hine.

Acest coniac Grande Champagne Hine 1992 Vintage este obținut, după cum îi sugerează și numele, exclusiv din recolta anului 1992. Delicios de neted, reprezintă motivul pentru care solurile calcaroase ale acestui terroir sunt denumite premier cru.

Cognacul Hine a devenit renumit pentru lansarea de coniacuri vintage excepționale ori de câte ori o recoltă este suficient de bună pentru a o justifica. O primăvară caldă, urmată de perioade secetoase prelungite în vara anului 1992, a permis ca strugurii la recoltare să dezvolte o aromă concentrată și bogată.

Distilat tradițional pe drojdie și maturat în pivnițele cu umiditate ridicată de pe malurile râului Charente, Casa Hine a dat dovadă de o grijă extraordinară pentru a crea un coniac care să impresioneze de la început până la sfârșit. 

Butoaiele alese pentru îmbutelierile de epocă sunt toate selectate de către Bernard Hine, directorul companiei, el făcând parte din a șasea generație Hine Cognac. În timp ce majoritatea producătorilor aleg să-și amestece butoaiele în expresii generice de vârstă precum VS sau VSOP, Bernard păstrează în continuare tradiția coniacului vintage, arătând versatilitatea și caracterul unic al Grande Champagne an de an.

Culoare: Chihlimbar profund.

Nas: O grădină orientală, arome de tutun, liliac și trandafiri plutind pe iarbă.

Gust: Bețișoarele de lemn dulce sunt urmate de condimente calde și doar o notă de lemn de mahon.

Asociere culinară: Vă sugerăm să serviți acest coniac vintage pur într-un pahar de tip lalea, lăsându-l în mod ideal să se odihnească în pahar timp de 30 de secunde pentru a se exprima pe deplin. Se poate adăuga un strop de apă pentru a permite deschiderea aromelor mai fine. 

Temperatură de servire: La temperatura camerei. 

3760107310132

Fisa tehnica

Tip bautura
Cognac
Brand
Thomas Hine
Regiune
Grande Champagne
Alcool
40%
Volum Sticla
0.7L

Referinte specifice

Reviews

Nici un comentariu pentru moment

Adauga un comentariu

Cognac Hine Vintage 1992 0.7L 40%

Adauga un comentariu