Cognac Deau Roland Bru XO 0.7L 40%
549,90 lei
cu TVA In stoc - Livrare rapida
Vechime
Tara
Cantitate
Cognac Deau Roland Bru XO | AOP Cognac | Franța 

Deau Cognac este o poveste de familie care începe în anul 1685, în timpul regelui Ludovic al XIV-lea, când Louis Deau se stabilește în regiunea viticolă Charente și descoperă arta cognacului. Astăzi Veronique Bru Legaret și fiul său Lorand Legaret administrează destinul mărcii Deau chiar în inima regiunii. Cognac și ei sunt mândrii să vă facă să descoperiți un univers în care frumosul, excepționalul și unicul se întâlnesc și pot crea o emoție absolută.

Deau Cognac este inspirat de echilibru dintre lux-natură, care se caracterizează și se reflectă în eleganța gamei sale. Aici toți se dedică creației cognac-urilor de excepție dar și artei franceze de a trăi fiecare clipă. Emblema familiei este "Grifonul", gardianul simbolic al comorii naturii, fiind protectorul nobil al viței de vie și al elixirului de aur păstrat în beciuri.

Distileria deține 12 alambicuri de cupru , lângă vechile pivnițe în care prețioasele eaux-de-vie din colecție sunt îmbătrânite în peste 2000 de butoaie de stejar. .

Note de degustare:  Roland Bru XO este inspirat din pasiunea și visul maestrului Roland Bru, cel care l-a creat și l-a transformat într-un amnestec surprinzător și plin de pasiune.  Este un amestec de 6 distilate din cele mai prestigioase recolte, îmbătrânite cu răbdare în butoaie de stejar francez, ajunse la maturitatea optimă pentru a fi amestecate cu atenție pentru a obține perfecțiunea.

Nas: Buchet delicat de jeleu de fructe și condimente dulci orientale.

Gust: Gust fin și complex cu o explozie de note fructate, lemn dulce și conimente aromate care se transformă într-o dulceață frumos parfumată. Finish-ul este lung și armonios cu arome de fructe confiate.

3281461401422

Fisa tehnica

Tip bautura
Cognac
Brand
Deau
Alcool
40%
Volum Sticla
0.7L

Referinte specifice

Reviews

Nici un comentariu pentru moment

Adauga un comentariu

Cognac Deau Roland Bru XO 0.7L 40%

Adauga un comentariu