- Nou
PRODUS CU GARANTIE SGR
Italia Cesari Mara Valpolicella Ripaso | Italia
Note de degustare :Este un vin cu experienta si traditie. Nu pentru orice vin se pot percepe atat de distinct istoria, teritoriul si tehnica de productie. Este produs cu o metoda atat de particulara incat poate fi plasat printre vinurile cele mai curioase si interesante. Vinul Valpolicella sufera in luna ianuarie o refermentare, efectuata pentru cojile de Amarone, din care primeste consistenta si aromele.Tehnica “Ripasso” se foloseste in mod traditional in Valpolicella, constand in practica de refermentare a vinurilor din acelasi an sau din ani precedenti pe coji fermentate de struguri pentru a produce amarone. In principiu, are scopul de a consolida si a reda robustetea soiului Valpolicella, fructul unei vite-de-vie constituitaobtinand ceea ce a ramas in aceste nobile coji.
Nas : fruct matur, dulceata si cirese
Gust : corpolent
Asocieri culinare : carne de vanat
Temperatura de servire : 15 grade celisius
Fisa tehnica
- Tip bautura
- Vin sec
- Tip vin
- Cupaj
- Soi Strugure
- Corvina
Corvinone
Rondinella - Alcool
- 13.5 %
- Volum Sticla
- 0.75L
- Asocieri culinare
- Carne rosie
- Garantie SGR
- Da
Referinte specifice
Nici un comentariu pentru moment