

PRODUS CU GARANTIE SGR
Italia Cesari Mara Valpolicella Ripaso | Italia
Note de degustare :Este un vin cu experienta si traditie. Nu pentru orice vin se pot percepe atat de distinct istoria, teritoriul si tehnica de productie. Este produs cu o metoda atat de particulara incat poate fi plasat printre vinurile cele mai curioase si interesante. Vinul Valpolicella sufera in luna ianuarie o refermentare, efectuata pentru cojile de Amarone, din care primeste consistenta si aromele.Tehnica “Ripasso” se foloseste in mod traditional in Valpolicella, constand in practica de refermentare a vinurilor din acelasi an sau din ani precedenti pe coji fermentate de struguri pentru a produce amarone. In principiu, are scopul de a consolida si a reda robustetea soiului Valpolicella, fructul unei vite-de-vie constituitaobtinand ceea ce a ramas in aceste nobile coji.
Nas : fruct matur, dulceata si cirese
Gust : corpolent
Asocieri culinare : carne de vanat
Temperatura de servire : 15 grade celisius
Nici un comentariu pentru moment