• Nou
Crama Dagon Sandridge Fetească Neagră Reserve 0.75L 13.9%
299,90 lei
cu TVA In stoc - Livrare rapida
Culoare
An
Tara
Cantitate

Crama Dagon Sandridge Fetească Neagră Reserve | Vin cu denumire de origine controlată | DOC Dealu Mare | România  

,,Dagon Sandridge Fetească Neagră vine într-o serie limitată de numai 901 sticle, dintr-o vie de peste 30 de ani, de pe o dună de nisip din Dealu Mare, ce dă doar 3 tone de struguri la hectar. A petrecut 12 luni în budane de 500 L noi și încă 12 în budane similare refolosite." 

Note de degustare: Vinul este creat din cei mai prețioși struguri ai viei lor nisipoase, fermentat natural și perfecționat timp de 2 ani în butoaie mândre de stejar românesc.

Nas: Are nas proaspăt, de fructe roșii de pădure, aproape neutru din punct de vedere aromatic, cum ar fi coacăzele roșii și merișoarele și parfum subtil de condimente orientale.

Gust: Arome acaparatoare și de fructe negre, prune și condimente orientale, intens parfumat, musai de colecționat. Este extractiv, cu aciditate ridicată, taninuri catifelate pe note de cafea, de o savoare superbă. 

Asociere culinară: Această rezervă se potrivește foarte bine cu preparate din carne roșie, precum rața la cuptor sau friptura tradițională de vită, sau orice preparate coapte sau gratinate. 

Temperatură de servire: 16-18 grade Celsius. 

574324272028

Fisa tehnica

Tip bautura
Vin sec
Tip vin
Monosepaj
Soi Strugure
Feteasca Neagra
Regiune
Muntenia Podgoria Dealu Mare
Alcool
13.9%
Volum Sticla
0.75L
Asocieri culinare
Carne rosie

Referinte specifice

Reviews

Nici un comentariu pentru moment

Adauga un comentariu

Crama Dagon Sandridge Fetească Neagră Reserve 0.75L 13.9%

Adauga un comentariu