• Nou
Sarica Niculițel Princeps Aligote 0.75L 13%
64,90 lei
cu TVA In stoc - Livrare rapida
Culoare
An
Tara
Cantitate

Sarica Niculițel Princeps Aligote | Vin cu denumire de origine controlată, cules la maturitate deplină | DOC-CMD Dobrogea | România | 

Această colecție de vinuri, obținută din strugurii celor mai bune plantații, vinificate și maturate cu răbdare în butoaie de lemn din cea mai bună calitate, reprezintă vârful de gamă pentru brandul Caii de la Letea. Dincolo de vigoare, caii de la Letea înseamnă armonie și o ținută demnă indiferent de împrejurare. Acest vin este dedicat celor care își păstrează eleganța chiar și în situații dificile. 

Ne mândrim cu acest Aligoté complex, obținut din strugurii celor mai bune plantații, cu arome încântătoare și o mineralitate expresivă. 

Aspect: Galben-verzui, strălucitor și limpede.

Nas: Aligote, soiul alb ce și-a găsit un loc special în viticultura Dobrogei, delectează nasul cu note de ierburi verzi și ierburi uscate, pământii.

Gust: Gustul prezintă note dulci de fructe de livadă, iar finalul este o defilare a notelor de citrice, pelin și alte ierburi amare.

Asociere culinară: Răcorește și împrospătează simțurile la mesele cu preparate pe bază de pește, fructe de mare și brânzeturi proaspete. 

Temperatură de servire: 8-10 grade Celsius. 

5942134004781

Fisa tehnica

Tip bautura
Vin sec
Tip vin
Monosepaj
Soi Strugure
Aligote
Crama
Sarica Niculițel
Regiune
Dobrogea, Dealul Niculițelului
Alcool
13%
Volum Sticla
0.75L
Asocieri culinare
Carne albă

Referinte specifice

Reviews

Nici un comentariu pentru moment

Adauga un comentariu

Sarica Niculițel Princeps Aligote 0.75L 13%

Adauga un comentariu