• Nou
Rom Zacapa Royal Solera Gran Reserva 0,7L 45% SGR
2.000,40 lei
cu TVA In stoc - Livrare rapida

PRODUS CU GARANTIE SGR

Vechime
Tara
Cantitate

Rom Zacapa Royal Solera Gran Reserva/ Guatemala/ XO

În estul Guatemalei, la 229 m altitudine, se află orașul Zacapa. Aici a luat naştere romul Ron Zacapa Centenario, în anul 1976, pentru a marca aniversarea unui secol de la fondarea oraşului. Producerea romului începe pe câmpiile vulcanice din sud-vestul Guatemalei. Datorită solului fertil, acid și a prezenţei soarelui pe tot parcursul anului, este cel mai potrivit loc din lume pentru cultivarea trestiei de zahăr. După distilare, Zacapa călătoreşte la peste 2300 m deasupra nivelului mării pentru învechire. Maturarea deasupra norilor face posibil ca aromele bogate şi culoarea plină a romului Zacapa să atingă perfecţiunea.

Ron Zacapa Centenario Royal Solera Gran Reserva Especial este un rom fabulos, creat din blend-uri rare si speciale cu  varste de peste 30 de ani, pastrate la maturare in butoaie frantuzesti. Lemnul acestor butoaie provine din patru paduri legendare pozitionate pe teritoriul Frantei ce sunt protejate prin lege incepand cu secolul al XIII-lea. In procesul de fabricatie Distileria Zacapa se bazeaza in special pe asa numita "miere din trestie de zahar virgina" in locul melasei folosite in procsul de fabricare. Conditiile climatice si pastrarea butoaielor la inaltimi de peste 2300 de metrii, in pesteri controlate periodic, confera acestui rom un caracter complex, foarte bine echilibrat. Sticla cu o forma speciala alaturi de ambalajul luxos si calitatea incontestabila a distilatelor pozitioneaza Distileria Zacapa in topul producatorilor de rom super-premium la nivel mondial. La nas prezinta note de ciocolata, fructe exotice si nuca de cocos. Gustul este dulce, bogat in nuante cu arome fine de ciocolata iar finalul este lung, delicios si complex.

Miros: Note intense de ciocolată, nuci şi caramel, atinse cu accente de migdală, lemn şi vanilie.

Gust: Complex şi elegant, gustul dezvăluie senzaţii de marţipan, complimentate cu ciocolată, miere cremoasă, citrice şi prune.

Finish: Rafinat, cu influenţe dulci-amărui splendide.

Culoare: Arămiu.

5941935108629

Fisa tehnica

Tip bautura
Rom
Brand
Zacapa
Alcool
45%
Volum Sticla
0.7 litri
Garantie SGR
Da

Referinte specifice

Reviews

Nici un comentariu pentru moment

Adauga un comentariu

Rom Zacapa Royal Solera Gran Reserva 0,7L 45% SGR

PRODUS CU GARANTIE SGR

Adauga un comentariu