• Nou
Rom Diplomatico Ambassador 0.7L 47%
1.449,90 lei
cu TVA In stoc - Livrare rapida
Vechime
Tara
Cantitate

Rom Diplomatico Ambassador Selection - Învechit minim 12 ani | Munții Anzi | Venezuela

Diplomático Ambassador este un rom de top care îi atrage pe iubitorii de Ron din întreaga lume. Este realizat dintr-un amestec atent al celor mai bune recolte maturate timp de minim 12 ani în butoaiele de stejar ale distileriei din Venezuela. După amestecare, Ambasadorul Diplomático petrece 2 ani în butoaie de Sherry Pedro Ximénez. 

Diplomático Ambassador este îmbuteliat nefinit, adică fără adaos de apă. Conținutul său de alcool de 47° susține o paletă aromatică bogată, iar designul sticlei exprimă caracterul său maiestuos. 

Culoare:  Este de un caramel închis cu reflexe roșii.

Nas: Avem un rom fin, plăcut și lacom. Se întâmplă destul de multe: nucile sunt prăjite, vanilate și caramelizate, în timp ce lemnosul este picant și prăjit; Ciocolata iese din ce în ce mai mult în evidență pe măsură ce romul se aerisește.

Gust: Atacul este dulce și picant, chiar ușor picant (piperat). Restul este și mai dulce, chiar lichioros; Regasim o bună parte din aromele nasului, cu ciocolată, lemn, caramel și vanilie.

Finish: Finalul este lung, cu note prăjite, lemnoase și de vanilie. Totul este cald, există și o impresie de zahăr, foarte prezent în gură și care persistă aici.

7594003622503

Fisa tehnica

Tip bautura
Rom
Brand
Ron Diplomatico
Regiune
Munții Anzi
Alcool
47%
Volum Sticla
0.7L

Referinte specifice

Reviews

Nici un comentariu pentru moment

Adauga un comentariu

Rom Diplomatico Ambassador 0.7L 47%

Adauga un comentariu