• Nou
Cognac Park Extra 0.7L 40% SGR
1.391,40 lei
cu TVA In stoc - Livrare rapida

PRODUS CU GARANTIE SGR

Vechime
Tara
Cantitate

Cognac Park Extra/ Grande Champagne/ Franta

      O afacere de familie creată în 1880 de Gaston Tessendier, Distileria deține astăzi peste 25 de hectare de viță de vie în inima celui mai exclusiv “cru” din regiunea Cognac: Borderies. Maeștrii de pivniță din a patra generație, Lilian și Jérôme Tessendier, distilează, compun și amestecă eaux-de-vie care, datorită rigurozității și atenției zilnice a întregii echipe, vor deveni Cognac Park. Casa este cunoscută pentru stilul său pur, delicat și complex.

  Cognac Park Extra este rezultatul amestecării celor mai bune eaux-de-vie din Grande Champagne, un cru prestigios care produce eaux-de-vie complexe și de lungă durată. A fost maturat timp de mai multe decenii în butoaie de stejar în atmosfera moale, umedă și răcoroasă a pivnițelor din domeniul familiei de-a lungul râului Charente. Este chintesența coniacurilor Park.

    Cu o frumoasă culoare chihlimbar, dezvăluie un buchet marcat de arome de cocos, fructul pasiunii și nucșoară. Pe palat, este extrem de fin și își dezvăluie toată bogăția. Complexitatea sa seducătoare constă într-un echilibru măiestrit între putere și finețe.

5940696008452

Fisa tehnica

Tip bautura
Cognac
Alcool
40%
Volum Sticla
0.7 litri
Garantie SGR
Da

Referinte specifice

Reviews

Nici un comentariu pentru moment

Adauga un comentariu

Cognac Park Extra 0.7L 40% SGR

PRODUS CU GARANTIE SGR

Adauga un comentariu