Whisky Glenfarclas 12 YO 0.7L 43%
289,90 lei
cu TVA In stoc - Livrare rapida
Vechime
Tara
Cantitate

Whisky Glenfarclas 12 Ani | Scoția

Distileria Glenfarclas este situata in ferma Recherlich din Ballindalloch, in inima Speyside. A fost achizitionata de familia Grant in 1865 si a ramas sub controlul acesteia timp de sase generatii pana in zilele noastre, fiind una din putinele distilerii din Scotia, care este detinuta si administrata in mod independent de familie. Productia sortimentelor de whisky se face in mod vechi si traditional din doar trei ingrediente: orz cu malt, drojdie si apa proaspata. Mestesugul traditional, forma alambicurilor, calitatea butoaielor de stejar si butoaie de sherry spaniole, si amestecul perfect al whisky-ului matur alcatuiesc secretul Glenfarclas. 

Note de degustare: Acest whisky reprezinta o introducere excelenta in specificul distileriei Glenfarclas, fiind carcterizat de o explozie de arome fructate, ce a fost imbuteliat initial pentru export. In anul 2006, acest whisky a fost votat ca fiind " cel mai bun whisky invechit in butoaie de sherry". urmand ca in anii ce au venit sa fie premiat in cadrul mai multor competitii de profil.

Nas: Buchetul este delicat si usor cremos, cu un amestec usor de sherry si miere care se combina cu indiciile subtile de fum, stejar si rasina.

Gust: Gust suplu si elegant cu note de tort de nuca, mar caramelizat si condimente, invaluit in note de stejar care se impletesc cu arome de malt, mere, cafea si fum.

Finish: Lung si picant cu note de scortisoara, cuisoare si note de sherry.

Culoare: Ambră cu reflexii aurii.

5018066112433

Fisa tehnica

Tip bautura
Whisky Single Malt
Brand
Glenfarclas
Regiune
Speyside
Alcool
43%
Volum Sticla
0.7L

Referinte specifice

Reviews

Nici un comentariu pentru moment

Adauga un comentariu

Whisky Glenfarclas 12 YO 0.7L 43%

Adauga un comentariu