Whisky The GlenAllachie Single Malt 12 ani 0.7L 46%
344,90 lei
cu TVA In stoc - Livrare rapida
Vechime
Tara
Cantitate

The GlenAllachie Single Malt 12 Ani | Scoția

The GlenAllchie este o distilerie independenta condusa de veteranul industriei, Billy Walker, care se mandreste cu o vechime de peste 50 ani in aceasta industrie. Distileria se afla in inima regiunii Speyside si detine peste 50000 de butoaie unde pune accent pe calitate nu cantitate. Detine o echipa condusa de pasiune si au norocul sa isi scrie propria istorie si sa creeze propria mostenire pentru a o prezenta lumii intregi.

"Credem ca declaratiile de varsta sunt importante."

Note de degutstare:  Acest whisky single malt este cea mai importanta lansare din istoria The GlenAllchie, inima gamei  care este o imbuteliere de reper pentru ce va urma. Au fost selectate cele mai bune butoaie cu single malt si imbuteliate sub ochiul atent al maestrului distilator Billy Wlker. Acest whisky nu este filtrat la rece si are o culoare naturala.

Nas: Nasul prezinta straturi de miere, scortisoara, caramel cu unt si stafide uscate cu note de moka persistente pe fundal.

Gust: Gustul elegant te intampina cu explozii de coaja de portocala, miere de salcam, urmate de stropi de moka, ciocolata neagra, scortisoara, smochine si curmale.

5060568320076

Fisa tehnica

Tip bautura
Whisky
Brand
The Glenallachie
Alcool
46%
Volum Sticla
0.7L

Referinte specifice

Reviews

Nici un comentariu pentru moment

Adauga un comentariu

Whisky The GlenAllachie Single Malt 12 ani 0.7L 46%

Adauga un comentariu