Whisky Glenfarclas 15 YO 0.7L 46%
439,90 lei
cu TVA In stoc - Livrare rapida
Vechime
Tara
Cantitate

Whisky Glenfarclas 15 Ani | Scoția

Distileria Glenfarclas este situata in ferma Recherlich din Ballindalloch, in inima Speyside. A fost achizitionata de familia Grant in 1865 si a ramas sub controlul acesteia timp de sase generatii pana in zilele noastre, fiind una din putinele distilerii din Scotia, care este detinuta si administrata in mod independent de familie. Productia sortimentelor de whisky se face in mod vechi si traditional din doar trei ingrediente: orz cu malt, drojdie si apa proaspata. Mestesugul traditional, forma alambicurilor, calitatea butoaielor de stejar si butoaie de sherry spaniole, si amestecul perfect al whisky-ului matur alcatuiesc secretul Glenfarclas. 

Note de degustare: Glenfarclas 15 ani este un whisky minunat, maturat in butoaie de sherry Oloroso si se mandreste cu note de fructe uscate. Este imbuteliat la o alcoolemie de 46%, pur si simplu pentru ca aceasta a fost puterea pe care o prefera bunicul lui George Grant. Acest lucru a fost benefic deoarece whisky-ul se mandreste cu un caracter bland, suculent si aromat. fiind totodata un single malt fabulos de complex si in acelasi timp usor de baut. 

Miros: Nasul puternic cu note intense de unt si caramel, completate cu arome subtile de para si accente parfumate.

Gust: Are un gust captivant de sherry, bine echilibrat cu arome de dulceata de fructe de padure, note suplimentare de lemn, portocala, vanilie si putin fum ascuns in postgustul lung.

Finish: Intens, fructat si delicios.

Culoare: Ambră cu reflexii aurii.

5018066154617

Fisa tehnica

Tip bautura
Whisky Single Malt
Brand
Glenfarclas
Regiune
Speyside
Alcool
46%
Volum Sticla
0.7L

Referinte specifice

Reviews

Nici un comentariu pentru moment

Adauga un comentariu

Whisky Glenfarclas 15 YO 0.7L 46%

Adauga un comentariu