Whisky The GlenAllachie Single Malt 15 Ani 0.7L 46%
484,90 lei
cu TVA In stoc - Livrare rapida
Vechime
Tara
Cantitate

The GlenAllachie Single Malt 15 Ani | Scoția

The GlenAllchie este o distilerie independenta condusa de veteranul industriei, Billy Walker, care se mandreste cu o vechime de peste 50 ani in aceasta industrie. Distileria se afla in inima regiunii Speyside si detine peste 50000 de butoaie unde pune accent pe calitate nu cantitate. Detine o echipa condusa de pasiune si au norocul sa isi scrie propria istorie si sa creeze propria mostenire pentru a o prezenta lumii intregi.

"Credem ca declaratiile de varsta sunt importante."

La aproape 4 ani de cand a fost infintata distileria, a fost lansat reprezentantul special ca o extensie a gamei de baza, la care Billy Walker a lucrat neobosit, pentru a ajunge la perfectiune.

Note de degutstare:  The GlenAllachie 15 ani, ce poarta amprenta master blenderului Billy Walker, reprezinta stilul ideal al distileriei, care reuneste intr-o armonie perfecta, spiritul pur specific single malt-urilor GlenAllachie cu influenta celor doua tipuri de butoaie de sherry folosite pentru maturare. Este vorba despre butoaiele mici de Pedro Ximenez si Olorosi alese pentru a impregna nuante de condimente si fructe uscate, complementare accentelor de ciocolata si caramel specifice GlenAllachie.

Nas: Nasul generos ce prezinta note de stafide, scortisoara, caramel cu unt si condimente dulci.

Gust: Gustul elegant te intampina cu arome dulci de fructe uscate si condimente, completate cu note de ciocolata neagra si coji de portocale.

5060568321080

Fisa tehnica

Tip bautura
Whisky
Brand
The GlenAllachie
Regiune
Speyside
Alcool
46%
Volum Sticla
0.7L

Referinte specifice

Reviews

Nici un comentariu pentru moment

Adauga un comentariu

Whisky The GlenAllachie Single Malt 15 Ani 0.7L 46%

Adauga un comentariu