PRODUS CU GARANTIE SGR
Adriano Adami -Bosco di Gica Superiore Brut | Prosecco cu denumire de origine controlată, garantată | DOCG Valdobbiadene, Italia
Bosco di Gica este numele antic al zonei în care se află primele podgorii ale familiei.
Fermentare: Prosecco-ul este asamblat din Glera 95-97%, Chardonnay 3-5%, a avut parte de o fermentare la temperaturi controlate (18-20 ° C) cu drojdii cultivate. Contactul cu drojdiile fine a fost în oțel inoxidabil timp de trei luni. A doua fermentație prin „Metodo Italiano”, în rezervoarele sub presiune din oțel. A doua temperatură de fermentare 15-17 ° C.
Note de degustare: Culoare galben-pai, corp cremos, cu o spumă delicată, perlaj foarte fin și de lungă durată.
Nas: Bogat, cu fructe excelente, care eliberează mirosuri de măr galben și piersic, cu note de glicină și floare de salcâm. Echilibrul și eleganța minunate completează o condimentare plăcută și crocantă.
Gust: Palat: o notă delicioasă a acidității, care prezintă o gură crocantă și savuroasă. Arome generoase și persistente oglindesc frumos nasul și obțin un echilibru perfect.
Asociere culinară: Ideal ca aperitiv, dar și un prosecco care trebuie savurat pe parcursul unei mese. Excelent cu pește, crustacee și alte fructe de mare. Merge bine cu orice fel de mâncare ușoară și delicată.
Temperatură de servire: 7-8 grade Celsius
Fisa tehnica
- Tip bautura
- Prosecco Brut
- Tip vin
- Cupaj
- Soi Strugure
- Chardonnay
Glera - Brand
- Adriano Adami
- Regiune
- Valdobbiadene
- Alcool
- 11%
- Volum Sticla
- 0.75L
Referinte specifice
Nici un comentariu pentru moment