Rom Japonez Ryoma 7 Ani| Japonia
Un rom japonez foarte interesant, obtinut prin presarea trestiei de zahar si invechirea in butoaie de stejar timp de 7 ani la distileria Kikusui. Este inspirat din tehnicile traditionale de productie a romului folosite in Caraibe, fiind un elixir fin cu origini japoneze care se apropie mult de stilul pe care il stie toata lumea, dar vine si cu carcateristici proprii care ii definesc identitatea. Prin denumirea sa, romul ii aduce un omagiu lui Ryoma Sakamoto, un personaj cu greutate in revolutia de la Meiji, iar prin caracterul sau puternic si autentic, Ryoma de 7 ani revolutioneaza la randul sau preconceptiile legate de originile pe care o bautura trebuie sa le bifeze.
Miros: Buchetul complex si surprinzator, dezvaluie note bogate de fructe, flori, vanilie si putin ghimbir.
Gust: Arome intense si interesante care aduna laolalta accente de vanilie, fructe zemoase, flori si caramel.
Finish-ul: Dulce-condimentat.
Fisa tehnica
- Tip bautura
- Rom
- Brand
- Kikusui
Ryoma - Alcool
- 40 %
- Volum Sticla
- 0.7L
Referinte specifice
Nici un comentariu pentru moment