Cardenal Mendoza Solera Gran Reserva 0.7L 40% SGR
195,40 lei
cu TVA In stoc - Livrare rapida

PRODUS CU GARANTIE SGR

Vechime
Tara
Cantitate

Cardenal Mendoza Solera Gran Reserva | Spania

Cardenal Mendoza este un brandy din regiunea Jerez, Spania, obtinut in una dintre cele mai mari solere din Jerez de familia Sanchez Romate care a inceput sa produca inca din anul 1877. Este creat dintr-o selectie din cele mai bune distilate lent in alambicuri care apoi sunt invechite intre 5 si 15 ani in butoaie speciale de Sherry Pedro Ximenez si Sherry Oloroso si apoi imbuteliat prin binecunoscutul sistem Solera. Numele ii aduce un omagiu primului cadenal Mendoza, Don Pedro Gonzales, o figura istorica proeminenta in Spania secolului al -XV-lea.

Note de degustare: Un distilat din vin creat in loturi mici de catre un expert Master Blender impreuna cu alti faimosi oenologi, producand un brandy cu gust echilibrat si catifelat. Este obtinut doar din soiuri de struguri albi Arien, cultivati cu precadere in Spania si alesi si selectionati cu mare atentie pentru a oferi arome bogate.

Nas: Miresme bogate de cafea proaspat macinata, zahar brun, condimente lemnoase si coaja de portocala.

Gust: Gustul onctuoas si perfect echilibrat prezinta un buchet fascinanta de arome unde se evidentiaza notele dulci de prune, stafide, miere si caramel, echilibrate cu tonuri amarui usor proaspete. 

Finish: Dulceag si usor cu tonuri de nuci.

8410161711059

Fisa tehnica

Tip bautura
Brandy
Brand
Cardenal Mendoza
Regiune
Jerez
Alcool
40%
Volum Sticla
0.75L

Referinte specifice

Reviews

Nici un comentariu pentru moment

Adauga un comentariu

Cardenal Mendoza Solera Gran Reserva 0.7L 40% SGR

PRODUS CU GARANTIE SGR

Adauga un comentariu