

Istoria Kvint incepe in anul 1897 in Tiraspol, unde se producea vodka de 40% din vinuri de struguri de casa de la taranii din satele din apropiere, producerea de divinuri a inceput dupa 4 decenii mai traziu- primele distilate din vin au fost puse la imbatrnire in anul 1938. Podgoria are mai mult de 116 ani de istorie si un climat unic, sol fertil, teren deluros si aropierea de raul Nistru, conditii favorabile pentru cresterea celor mai buni struguri alaturi de tehnologii avansate, retete originale, traditii antice si munca profesionalistilor, permit producerea unor bauturi de renume pe plan mondial. Podgoria are propria sursa de materii prime- 1800 de hectare de vita de vie, unde cresc mai mult de 20 de soiuri de strugure. Beciurile podgoriei pastreaza peste 10 milioane de litri de bauturi spirtoase cu varste cuprinse intre 1 si 60 de ani.
Note de degustare: Cu o traditie indelungati pe piata, Kvint 25 de ani este un brandy care fascineaza cu buchetul sau ambitios si plin de armonie . Acest sortiment a fost creat din eaux de vie invechite timp de minimum 25 ani, la baza carora regasim soiuri precum, Bianca, Aligote, Pervenets de Magarach, Riesling si Ugni Banc, care reunite dau nastere unei licori complexe perfecta pentru deserturi.
Nas: Buchet complex cu arome intense de flori de vita de vie, nuci si condimentye lemnoase.
Gust: Gust fin si elegant dominat de arome florale imbogatite cu accente rasinoase si vanilie.
Nici un comentariu pentru moment