• Nou
Whiskey Macallan Rare Cask Release 0,70L 43% SGR
2.235,40 lei
cu TVA In stoc - Livrare rapida

PRODUS CU GARANTIE SGR

An
Tara
Cantitate

WHISKEY MACALLAN RARE CASK RELEASE/ SPEYSIDE, SCOTIA/ 2023

Alexander Reid a construit distileria The Macallan, în Scoția, la începutul secolului al XIX-lea. Reid a fost unul dintre primii proprietari de distilerie care au primit de la stat licență pentru producția de băuturi alcoolice. Distileria The Macallan a schimbat mai mulți proprietari de-a lungul secolelor, până în 1999 când a fost achiziționată de Edrington Group.

 

În prezent, The Macallan este unul dintre cei trei mari producători de whisky din lume, după cantitatea produsă anual, în distileria aflată în regiunea Speyside.

 

The Macallan Rare Cask este un single malt compus din whisky-uri trase din 16 butoaie cu stiluri diferite de sherry, alese de Maestrul Bob Dalgarno. O mare parte din butoaiele folosite sunt la prima umplere, de aceea au șlefuit băutura într-un single malt autentic, bogat în arome dulci și condimentate.

ASPECT: Chihlimbar cu reflexii aurii.

 

MIROS: Parfum bogat în condimente specifice vinului fortifiat: stafide glazurate cu ciocolată și prune ținute în vin sherry. Puțină apă adăugată în pahar aduce un val răcoritor de pepene verde.

 

GUST: Malț gras, îmbibat în vin Oloroso și amestecat bine cu piper negru. Note de condimente de iarnă și miere cu infuzie de cimbru.

 

FINISH: Turtă dulce, stejar bătrân, ulei de portocală și zmeură suculentă.

5949108001319

Fisa tehnica

Tip bautura
Whisky
Brand
Macallan
Alcool
43%
Volum Sticla
0.7 litri
Garantie SGR
Da

Referinte specifice

Reviews

Nici un comentariu pentru moment

Adauga un comentariu

Whiskey Macallan Rare Cask Release 0,70L 43% SGR

PRODUS CU GARANTIE SGR

Adauga un comentariu