

KI NO BI („Frumusețea anotimpurilor”) este inspirat din tradiție și este distilat, amestecat și îmbuteliat la Kyoto. Ginul lor este realizat într-un stil ,,dry” de recunoscut, dar cu un accent distinct japonez.
KI NO BI Kyoto Dry Gin este creat cu botanice japoneze, cum ar fi yuzu galben din nordul Prefecturii Kyoto, chipsuri de lemn hinoki (chiparos japonez), bambus, ceai de gyokuro din regiunea Uji și fructe de pădure, sanshō verde (boabe de piper japonez).
Stăpânind nu numai știința distilării așa cum au făcut-o alții înainte, dar și arta veche a amestecului, se separă botanicele din ginul lor în șase categorii diferite: Baza, Citrice, Ceai, Ierburi, Condimente și Flori și distilăm fiecare categorie individual. Apoi le amestecă într-un echilibru perfect și se creează aroma KI NO BI distinctă.
Nas: Ienupăr, Lămâie, Yuzu, Ceai Verde.
Gust: Ghimbir, frunze de Shiso rosu, frunze de bambus, piper.
Nici un comentariu pentru moment