

Note de degustare: Produs în Budapesta, Unicum Zwack este un digestiv în a cărui compoziţie intră aproximativ 40 de ierburi aromatice şi mirodenii. Riseva de la Unicum presupune un dublu proces de maturare, primul dintre ele fiind realizat in cel mai mare butoi al distileriei, butoi care este folosit de peste 80 de ani pentru crearea de bauturi inedite. De-a lungul timpului butoiul a acumulat pe marginile interioare ceea ce poate fi numita miere neagra, o depunere a sedimentelor mai multor licori, care ofera acestui sortiment o aroma aparte. Al doilea proces de maturare are loc in butoaie Tokaji Aszu, folosite pentru celebrul vin Tokaji si care imprima nuante fructate acestui lichior.
Nas: Note predominant vegetale, ierboase, completate cu note de caise si menta.
Gust: Gust cu arome intense, care aduc in scena accente dulci-condimentate, fructe supracoapte si ierburi aromatice. Finish fierbinte cu intensitate medie.
Culoare: Chihlimbar intens.
Nici un comentariu pentru moment