Armagnac Baron V. Fournier 1970 0.7L 40%
651,18 lei
In stoc - Livrare rapida
Vechime
Tara
Cantitate

Aramagnac Baron V.Fournier 1970 |Bas-Armagnac, Franta

Armagnac-ul este cel mai vechi și prestigios distilat de vin din Franța. În secolul al XVI-lea, era vândut în farmaciile din Franta ca „medicament”. Armagnac-ul a început să fie pus la invechit în butoaie de stejar în secolul al XVII-lea. Spre deosebire de cognac, armagnac-ul este distilat doar o singură dată, apoi este pus la invechit timp de 3 până la 50 de ani în butoaiele tipice de stejar negru. In timpul acesta își dezvoltă culoarea închisa, de chihlimbar, precum și aroma tipică de prune, vanilie, lemn dulce și multe altele. De regulă, are un gust mai puternic decât cognacul.

Note de degustare: Acest armagnac este produs exclusiv din struguri Ugni Blanc si Colombard din zona Bas Armagnac (aceasta este cea mai buna zona in care se produce armagnac-ul) fara amestecuri din alte regiuni. Este maturat in butoaie tipice de stejar negru, timp indelungat, suprinde prin culoarea intensa de chilimbar si prin structura consistenta si buchetul aromatic aparte.

Nas: Parfum fructat si lemnos cu arome de vanilie, curmale si stafide.

Gust: Gust este completat de aromele persistente si elegante de prune si fructe confiate care evolueaza pe final intr-o forma spectaculoasa unde domina indicii de cuisoare, piele si tutun.

3558270020442

Fisa tehnica

Tip bautura
Armagnac
Brand
Baron V. Fournier
Alcool
40%
Volum Sticla
0.7L

Referinte specifice

Reviews

Nici un comentariu pentru moment

Adauga un comentariu

Armagnac Baron V. Fournier 1970 0.7L 40%

Adauga un comentariu