Armagnac Baron V. Fournier 1990 0.7L 40%
336,05 lei
In stoc - Livrare rapida
Vechime
Tara
Cantitate

Aramagnac Baron V.Fournier 1990 |Bas-Armagnac, Franta

Armagnac-ul este cel mai vechi și prestigios distilat de vin din Franța. În secolul al XVI-lea, era vândut în farmaciile din Franta ca „medicament”. Armagnac-ul a început să fie pus la invechit în butoaie de stejar în secolul al XVII-lea. Spre deosebire de cognac, armagnac-ul este distilat doar o singură dată, apoi este pus la invechit timp de 3 până la 50 de ani în butoaiele tipice de stejar negru. In timpul acesta își dezvoltă culoarea închisa, de chihlimbar, precum și aroma tipică de prune, vanilie, lemn dulce și multe altele. De regulă, are un gust mai puternic decât cognacul.

Note de degustare: Acest armagnac este produs exclusiv din struguri din zona Bas Armagnac (aceasta este cea mai buna zona in care se produce armagnac-ul) fara amestecuri din alte regiuni. Este maturat in butoaie tipice de stejar negru, suprinde prin culoarea intensa de chilimbar si arome frumos echilibrate de lemn dulce si vanilie.

Nas: Parfum intens cu note bogate de fructe cremoase si condimente dulci.

Gust: Gust elegant si frumos echilibrat cu arome de alun, coaja de portocala si note proaspete. Finish lung si armonios cu accente condimentate.

3558270020541

Fisa tehnica

Tip bautura
Armagnac
Brand
Baron V. Fournier
Alcool
40%
Volum Sticla
0.7L

Referinte specifice

Reviews

Nici un comentariu pentru moment

Adauga un comentariu

Armagnac Baron V. Fournier 1990 0.7L 40%

Adauga un comentariu